Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Sikkens Rubbol XD High Gloss Winkelprijs Leeuwarden

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
113,99-47%
60,00 49,59 Excl. BTW
Zet op verlanglijstje
Gratis verzending vanaf €50,-
Moeder Artikel
Reviews Schrijf een review
Toevoegen aan favorieten

Bent u een zakelijke klant? Meld u aan voor extra voordeel!


Zakelijke klant voordeel

Maak je bestelling compleet

Beste reiniger Bleko B-Clean Verfreiniger
  • Krachtige ontvetter
  • Naspoelen niet noodzakelijk
  • Professioneel product
8,47 -29% vanaf 5,994,95 Excl. BTW
Syntetische Aflakset
  • Complete set
  • Extra voordelig
  • Watergedragen verf
30,30 -19% 24,68 20,40 Excl. BTW
Universele primer VP Platina Snelgrond
  • Sneldrogende primer
  • Buiten
  • Universeel
60,15 -71% vanaf 17,2814,28 Excl. BTW
Alle verfsoorten VP Gold Mix Kwast
  • Mix van vezels
  • Kwast voor terpentine verf
  • Strak resultaat
Per kwast
6,61 -40% vanaf 3,983,29 Excl. BTW
VP Schilderhandschoentjes
  • Geen vieze handen meer
  • Flexibel
  • Professioneel gebruik
4,84 -18%
3,98 3,29 Excl. BTW
Buiten VP Tape Gold
  • Binnen en buiten
  • Strakke lijnen
  • Elke ondergrond
9,61 -37% vanaf 6,075,02 Excl. BTW
Terpentine Copenhagen Pro Aflakroller
  • Viltroller
  • Pluist niet
  • Strak resultaat
3,90 -40%
2,35 1,94 Excl. BTW
Sikkens Rubbol Primer
  • Universele primer
  • Binnen & buiten
  • Goed vullend
58,49 -23% vanaf 45,1537,31 Excl. BTW
Go!Paint Roll and GO S
  • Sneller werken
  • Handen vrij
  • Kwast en roller
6,05 -20%
4,86 4,02 Excl. BTW
Roerhout
  • Voor het vermengen van verf
  • Hout
  • Geschaafd
0,36 -31% vanaf 0,250,21 Excl. BTW
Sikkens Rubbol XD High Gloss Winkelprijs Leeuwarden
Sikkens Rubbol XD High Gloss Winkelprijs Leeuwarden
113,99-47%
60,00
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een uitermate weerbestendige buitenlak, die zorgt voor een betrouwbare hoogglans laklaag op hout, metaal en harde kunststoffen. Sikkens verf is een A-merk, waardoor je profiteert van absolute kwaliteit. Deze Sikkens Rubbol XD is onderdeel van een afhaalkortings actie, dat betekent dat als jij deze verf afhaalt in onze winkel in aan de Freark Damwei 12 of het Heer Ivostraatje 42 jij nu profiteerd van korting die kan oplopen tot 20% op deze manier ben jij verzekerd van de beste aflak voor de laagste prijs!


Plus- en minpunten

  • Levensduur tot 10 jaar
  • Makkelijk te verwerken
  • tot 20% afhaalkorting
  • Korting is alleen geldig bij afhalen

Sikkens Rubbol XD is dé perfecte lak voor het opknappen van jouw houtwerk. Deze hoogwaardige buitenlak voor hout heeft een extreem lange levensduur, van wel 10 jaar waardoor jouw huis er nog jarenlang als nieuw uit zal zien. Sikkens Rubbol XD is verkrijgbaar in elke mogelijke kleur en heeft een zeer hoge dekking. Daarnaast is Sikkens Rubbol XD eenvoudig te verwerken en is het geschikt voor hout, metaal en harde kunststoffen! Wil jij profiteren van deze fantastische verf en je huis in een nieuw jasje steken? Sla dan nu je slag! Bij afhalen in de winkel ontvang je maar liefst 20% korting op deze lak van top kwaliteit.


Veelgestelde vragen over Sikkens Rubbol XD High Gloss

Waar kan ik de Sikkens producten afhalen?

Je kan de Sikkens producten afhalen in onze verf winkel aan het Heer Ivostraatje 42 (Winkel), of bij ons magazijn aan de Freark Damwei 12 (Magazijn) Industrieterrein Zwette

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden
Parkeren voor de winkel is mogelijk
Openingstijden: Werkdagen van 9:00 tot 17:00 en op zaterdag van 9:00 tot 16:30


Freark Damwei 12

8914 BM Leeuwarden
Parkeren voor voor het magazijn is mogelijk
Openingstijden: Werkdagen van 9:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 12:00.


Welke kwast heb ik nodig

Voor het aanbrengen van Sikkens rubbol xd high gloss is het belangrijk om de juiste kwast te kiezen. Met de juiste kwast wordt de lak gelijkmatig aangebracht, met een optimale opname en afgifte. Wij zijn van mening dat de VP Platina Mixvezel de juiste vezels bevat voor het beste eindresultaat. Deze kwast is opgebouwd uit verschillende vezels, wat een combinatie is van traditionele varkensharen en een selectie synthetische vezels.

Welke roller heb ik nodig

Met een roller is het gewenst om een strak en gelijkmatig eindresultaat te creëren, wil je grotere oppervlaktes schilderen zoals een buitendeur of boeidelen? Dan is een lakroller het meest geschikt. Je moet er niet aan denken om pluisjes uit je schilderwerk te vissen. De opname en afgifte is hierin essentieel. Wij adviseren voor het werken met een alkydlak, of verf, de viltroller of de Anza viltroller.

Wanneer gebruiken

Sikkens Rubbol XD met afhaalkorting is ideaal voor iedereen die deze zomer tegen een fikse korting wilt schilderen met een absoluut top product! Sikkens Rubbol XD is vooral geschikt voor het beschermen van houtwerk buiten, zoals deuren en kozijnen. Sikkens Rubbol XD is een makkelijk te verwerken product voor zowel de vakman als de particulier. Deze High gloss staat voornamelijk bekend, vanwege de hoge duurzaamheid. Sikkens rubbol xd high gloss is dan ook de meestgekozen aflak met de langste levensduur.

Wat is het verbruik per m2

Het verbruik van Sikkens lakken is 12 tot 16 m2 per liter. Onze ervaring is echter wel iets anders, want de meeste schilders komen op een verbruik van 10 tot 12m2 per liter voor de Sikkens lak. Je kunt beter iets te veel verf hebben, dan iets te weinig.

In welke kleuren mengen

Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen met ons mengsysteem. Om jouw gewenste kleur te mengen, kun je heel eenvoudig de kleur uitkiezen in onze kleurkiezer of neem contact met ons op. Voor het mengen van Sikkens verven en lakken maken wij uitsluitend gebruik van de officiële Sikkens mengmachine, inclusief de bijbehorende mengpigmenten

Welke primer heb ik nodig

Wij adviseren voor het verven met de Sikkens Rubbol XD de

Stappenplan

Stap 1: Uiteraard moet er eerst ontvet worden om de jusite ondergrond te creeeren. Ontvetten lijkt niet belangrijk, maar uit ervaring is dit misschien wel de belangrijkste stap. Ontvet je namelijk niet goed, of met een onjuist product? Dan krijgt de Sikkens Rubbol XD High Gloss geen of onvoldoende hechting.

Stap 2: Na het ontvetten goed schuren, dit doe je altijd van een middel grove korrel (120) naar een fijne korrel (180). Na het schuren eventueel plamuren (nogmaals schuren). Het houtwerk maak je nu mooi stofvrij zodat je kunt beginnen met de volgende stap. 

Stap 3: Nu kun je beginnen met het gronden, op kaal hout adviseren wij om eerst een laag Sikkens rubbol primer aan te brengen, hierna de Sikkens rubbol primer extra. Voor bestaand schilderwerk adviseren wij om over te gronden met de Sikkens rubbol prime extra. 

Stap 4: Nu kunnen we beginnen met het aflakken. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel lagen Sikkens rubbol xd high gloss er moeten worden aangebracht. Als je bovenstaande stappen correct toepast is slechts 1 laag Sikkens rubbol xd high gloss voldoende voor een optimale bescherming.


Route Beschrijving naar de Verfmenger

Je vind de Verfmenger op de volgende adressen:


Let op! De afhaalactie is alleen geldig bij afhalen op onderstaande adressen.


Heer Ivostraatje 42


Freark Damwei 12

Verf aanbiedingen bij De Verfmenger

Bij De Verfmenger kunt u altijd rekenen op de best verf voor iedere klus tegen de laagste prijs op internet. Af en toe krijgt ook De Verfmenger een aanbieding van de fabrikant of distributeur waar wij geen nee tegen kunnen zeggen. Deze partij inkoop kunt u daarom ook altijd terugvinden op onze verf aanbieding pagina.


Verschil Sikkens rubbol primer en primer extra

Sikkens heeft meerdere primers, wat zijn precies de verschillen tussen de Sikkens Rubbol Primer en Sikkens Rubbol Primer Extra? Welke toepassingen hebben deze toppers? Wanneer gebruiken we welke primer en onder welke aflak.


Wat is Rubbol Primer

Rubbol is een lijn binnen het Sikkens assortiment. Primer is een speciafiek product uit de Sikkens rubbol collectie. Rubbol primer is dan ook de primer welke het meest wordt toegepast onder de Sikkens aflakken. Rubbol primer kan gemengd worden in elke kleur en is goed vullend, ideaal dus voor kaal hout.


Hoeveel lagen Rubbol Primer

In bijna alle gevallen is 1 laag rubbol primer voldoende, het Sikkens rubbol systeem bestaat namelijk uit meerdere lagen primer, zo wordt de Sikkens Rubbol Primer geadviseerd op kaal on onbehandeld hout. Hierna moet de Sikkens Rubbol Primer Extra worden aangebracht om vervolgens af te werken met een Sikkens Rubbol aflak. Op de vraag hoeveel lagen rubbol primer: Slechts 1 laag is voldoende.


Het grootste verf assortiment in Nederland

De Verfmenger heeft het grootste assortiment verf, lak, beits en behang in Nederland. Wij kunnen bijna alle verven voor u in iedere gewenste kleur mengen. Van RAL 9010 tot RAL 7016 en van iedere kleurenwaaier van iedere fabrikant. Dus ook van Histor, Farrow and Ball, Flexa en nog veel meer. Bekijk ons uitgebreide assortiment Renovlies behang en kies hier de juiste verf, voorstrijk en kleur bij. Of toch liever een glasvezelbehang op de muur met een krachtige Sikkens verf of Sigma verf. Of het nu gaat om muurverf of betonverf bij De Verfmenger bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit het grootste assortiment in Nederland tegen de laagste prijs.

Specificaties

Verwerkingstemperatuur0 tot 30 graden
Retourneren

Op alle producten geldt een bedenktijd van 14 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd. (RAL 9010 en 9001 zijn ook mengkleuren)

Retournerenja: wit (ongemengd)
uitgesloten: mengverf
Locatie Binnen Buiten

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt.

Locatie Binnen Buitenbuiten
Onderhoudsvrij

De onderhoudsvrije periode welk theoretisch haalbaar is in combinatie met de juiste grond-/ aflak. Voor meer informatie raadpleeg het technisch werkblad.

Onderhoudsvrij10 jaar
Kwaliteit

Wij onderscheiden de kwaliteit van onze producten in 3 verschillende klasse. Pro- schilder (hoogste kwaliteit) Vakman (professioneel product) doe-het-zelf (vergelijkbaar met producten uit de bouwmarkt)

Kwaliteitpro-schilder
Basis

Hierin geven wij aan op welke basis het product is. In de meeste gevallen is dit een grondstof of een verdunning.

Basisalkyd
gemodificeerd bindmiddel
Uitstraling of glansgraad

Glansgraad is een belangrijke factor in het kiezen van de jusite verf, muurverf of beits.

Uitstraling of glansgraadhoogglans
Aanbrengen met

Opsomming hoe en waarmee dit product het beste aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
roller
Rendement

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. en met de aanbevolen laagdikte Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Rendement14 tot 16 m2 per liter
Droogtijden

De aanbevolen droogtijd is een theoretische indicatie rond de waarbij de temperatuur 20° C is. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie.

Droogtijdenkleefvrij na 4 uur
overschilderbaar na 18 uur
stofdroog na 2 uur
Type verdunning

Hiermee kan het product verdund worden. Voor de jusite hoeveelheid lees je altijd het technisch datablad!

Type verdunningterpentine
Gebruiksklaar

Product is gebruiksklaar en hoeft in normale omstandigheden niet meer verdund te worden. Bij twijfel altijd het technisch informatieblad raadplegen.

Gebruiksklaarja
Ondergrond

Overzicht voor welke ondergronden dit product geschikt is. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondhout (gegrond)
kunststof (geprimerd)
metaal (geprimerd)
Voordat je begint2 minuten links- en rechtsom roeren productomschrijving doorlezen. Kleur controleren.
Als je bezig bentproduct nooit in de zon zetten
verpakking afsluiten
Als je klaar bentverpakking sluiten
vorstvrij en op donkere plek wegzetten
MerkOnbekend merk
CategorieAanbiedingen
Artikelcode1000003-5363
Verpakkingblik á 1 liter

Schrijf een review

Aantal sterren
Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen